Mensen laten bloemen, kaarsjes en steunbetuigingen aan Peter R. de Vries achter in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever ligt zwaargewond in het ziekenhuis, na een aanslag op zijn leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Mensen laten bloemen, kaarsjes en steunbetuigingen aan Peter R. de Vries achter in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam. De misdaadverslaggever ligt zwaargewond in het ziekenhuis, na een aanslag op zijn leven. © ANP

Een knal: zwaarbewapende agenten vallen binnen bij Tielse rapper Delano G., de vermoedelijke schutter bij de moordaanslag op Peter R. de Vries

updateTIEL - De tweede verdachte van de aanslag op Peter R. de Vries is de 21-jarige Rotterdamse rapper Delano G.. Zwaarbewapende agenten vielen dinsdagnacht zijn tweede woning in Tiel binnen. Op basis van het signalement wordt G. beschouwd als de vermoedelijke schutter. Volgens bronnen was de jonge rapper al eerder het criminele pad op gegaan.  

5 reacties

 • Richardson D

  1 jaar geleden
  Je bedreigt iemand met een vuurwapen en de volgende dag loop je weer vrij rond? Had de man nog vastgezeten, dan had hij de Renault niet kunnen besturen.
 • F. Roelofs

  1 jaar geleden
  Het zal je kind zijn. Vreselijk.
 • Björn Grooten

  1 jaar geleden
  Er lopen noga wat rappers in Nederland die een strafblad hebben en worden door veel jongeren aanbeden. Ze zijn gedreven door status, daar hoort een strafblad zeker bij en mooie dure spullen. Het hoort blijkbaar bij die rap cultuur. Zo onschuldig is dat dus niet. Daarom moet men zulke artiesten boycotten, net als de labels die het mogelijk maakt hen een podium te bieden. De bekendste is Topnotch die een aantal rappers met strafblad onder hun vleugels heeft.
 • Chris Verberkt

  1 jaar geleden
  Nou Zomers dat is nog eens lachen!
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  De politie heeft hem klem gereden, de rapper Delano G. was niet rap genoeg.

Rivierenland