Volledig scherm
PREMIUM
© Free Images

Ernstige verwaarlozing: Tielse moeder zou dochter vanaf haar 7e jarenlang hebben gekleineerd

ARNHEM – Een 37-jarige vrouw uit Tiel, zelf in haar jeugd misbruikt, wordt ervan verdacht dat ze haar dochter vanaf haar zevende jarenlang mishandelde, kleineerde, opsloot, regelmatig geen eten gaf en zonder voldoende kleren buiten zette in de kou.

10 reacties

 • Katie Willems

  1 maand geleden
  Hartverscheurend! Het toezicht schort aan alle kanten. Het arme kind had al veel eerder in een goed pleeggezin geplaatst moeten worden. Ze is voor het leven getekend.
 • Rudie Reindsen

  1 maand geleden
  Vreselijk! Zo n meisje plaats je niet terug toch??! En onder toezicht... daar gaat t al mis..!
 • Sieb Koopman

  1 maand geleden
  De ervaringen van het kind, worden die wel serieus genomen? Het is heel gemakkelijk om de redenen van de moeder te volgen. Maar waar blijft de vader in dit verhaal? Het is toch ook zijn dochter? Ik heb medelijden met dit meisje
 • henk farla

  1 maand geleden
  Door dit kind weer aan de ouders over te dragen ,loopt dit kind (naar mijn mening ) het risico om vermoord te worden door een van de ouders . Daarbij denk ik aan de moeder die daar voor aansprakelijk zal zijn .En jeugdzorg zal wel weer enig excuus hebben dat er niet snel genoeg werd ingegrepen .We wachten maar af , maar ik heb hier mijn mening geschreven .
 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Er is kennelijk niet voldoende reden het kind elders onder te brengen. Tegenwoordig is de hulpverlening veel zorgvuldiger als vroeger en wil men feitelijk zoveel mogelijk bewijs hebben dat wat het kind zegt of doet door de ouders bepaald word. Wie kent de uitdrukking niet...Zonder eten naar bed...Opvoeden is veel leren, misschien moeten er cursussen komen voor ouders bij de eerste...!
 1. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening

 2. Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'
  Play

  Prins Charles: 'Mijn lieve papa was een heel bijzonder mens'

Rivierenland