Frans Duijts zet zijn stulpje in Tiel opnieuw te koop

TIEL - Hoe woont Frans Duijts? Fans van de Tielse volkszanger kunnen nu een kijkje nemen in zijn huis. Virtueel dan. De Tielse volkszanger heeft zijn stekje te koop gezet. De vraagprijs is ruim 1,2 miljoen euro.

Het is niet de eerste keer dat Frans Duijts zijn woning in de verkoop heeft gedaan. De zanger en zijn gezin probeerden al een keer eerder om hun huis van de hand te doen. ‘We gaan het nog één keer proberen! Onze droom uit te laten komen.. En daarom gaat wederom onze woning de verkoop in', laat hij weten op zijn Facebook-pagina. Duijts is niet van plan te vertrekken uit Tiel, hij wil een nieuw huis bouwen in Tiel. De vraagprijs voor de woning is 1.265.000 euro. Voor de fans biedt de verkoop een buitenkansje om virtueel een kijkje te nemen in het huis van hun idool.

Eerder te koop

Volledig scherm
Het stulpje van Frans Duijts. © Bekendeburen

Duijts haalde in januari 2018 zijn superdeluxe villa na ruim anderhalf jaar uit de verkoop. Het pand werd sinds juni 2016 aangeboden voor ruim 1,2 miljoen euro, maar de vocalist kon naar verluidt geen koper vinden. Duijts kocht de villa - met binnenzwembad, fitnessruimte en een recreatieruimte met professionele bar en keuken - in 2010 voor 954.000 euro en liet er volgens de website Bekendeburen een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. 

Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Parkeren is geen probleem, want het terrein biedt plaats aan meerdere auto’s. Verder is het huis omringd door een voor-,zij- en achtertuin. De achtertuin is 960 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Absolute blikvanger van de villa is wel dat het beschikt over een eigen kapsalon.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland