Tiel Fruitcorso 
Foto William Hoogteyling
Volledig scherm
PREMIUM
Tiel Fruitcorso Foto William Hoogteyling © William Hoogteyling

Fruitcorso veel minder populair bij gemiddelde Nederlander

 TIEL - Het Fruitcorso heeft landelijk veel aan populariteit verloren de afgelopen jaren. Dat concludeert merkadviseur Hendrik Beerda. Geldtekort is hier mogelijk de oorzaak van. Het nieuwe corso moet hier verandering in brengen.

7 reacties

 • B. Grooten

  5 jaar geleden
  Het zou ook goed kunnen dat in het kader van vergroening dit festijn door velen als fout gezien wordt. Kilo’s etenswaar word na het festijn zo de kliko ingegooid.   Maak er een eetfestijn van, waarbij koks en amateurkoks laten zien en proeven wat je allemaal met Hollandse groente en fruit kan maken. 
 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Dat iemand er een leuk centje mee hoopt te verdienen is ongetwijfeld de reden van deze merkwaardige voorspiegeling van zaken.
 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Dat in een diverse gemeentes vele mensen wekenlang bezig zijn om een mooie wagen te bouwen lijkt te worden vergeten. Alsof die bouwers, hun achterban en plaatsgenoten er niet meer toe doen, terwijl het daar toch om draait. Men kan om het levensvatbaar te houden beter alle kosten die niks met wagenbouw te maken hebben schrappen.
 • Verkoopster

  5 jaar geleden
  U zit in het bestuur?De beste stuurlui staan aan wal!  Ze zoeken nog vrijwilligers, hebben voor u ook vast nog wel een vrijwilligerswerkje, o.a. het corso in het gehele land promoten.
 • Michael Stam

  5 jaar geleden
  Het Corso is nog nooit een echte grote speler geweest in het nieuws. De bekendheid die ze ermee hebben gehaald is uitsluitend te danken aan het feit dat de media er zelf op dook of aandacht aan schonk. Het bestuur laat het commerciële verhaal (en de uitbuiting daarvan) helaas al jaren liggen.