Volledig scherm
Haiko Roos met zijn Madonnacollectie. © Foto Raphael Drent

Gemist? De belevenissen op de eerste hulp en twijfels bij een attractiepark

de week in 4 verhalenDeze week geen tijd gehad voor de mooie verhalen uit de regio? Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rij gezet.

Premiumverhalen van deze week

De zorgende zuster - Als de spoedeisende hulp Carla van Hesteren íets gebracht heeft, is het wel dankbaarheid. Al die mensen die onverwacht bij de verpleegkundige op de afdeling kwamen, het leerde haar dat het leven je zomaar kan ontvallen. ‘Zeur toch niet zo’, denkt ze nu wat vaker. Lees hier haar verhaal.

Vrees voor een Fruitpark - Dat een ondernemer plannen heeft, prima. Maar omwonenden van het toekomstige fruitattractiepark in Wadenoijen zijn er nog niet zo gerust op dat het goed komt met het geluid. En het verkeer. ‘De auto’s staan hier nu al in treintjes.’ 

Sporten met suikerziekte - Als je diabetes type 2 hebt, is het extra belangrijk om voldoende te bewegen. In Tiel worden heel wat schoenzolen versleten met de meters die patiënten daar wekelijks afleggen.

Maf van Madonna - Je hebt duizenden lp’s en bandjes, waarvan een groot deel alleen van Madonna. Je hebt van hetzelfde album verschillende versies en spaart nog net de broodtrommels niet. Dan is het duidelijk: je bent Queen-of-Pop-adept. En dat klopt zeker bij Haiko Roos uit Est. Donderdag mocht hij bij zijn idool op bezoek

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland