Gebouw Siependaal waarin de kliniek voor acute opname is gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Gebouw Siependaal waarin de kliniek voor acute opname is gevestigd. © Philip Homburg

GGZ-afdeling acute opname in Tiel dicht door personeelsgebrek

TIEL - Pro Persona sluit de kliniek acute opname voor volwassenen in Tiel. Per direct wordt er niemand meer opgenomen. Reden is een tekort aan gekwalificeerd personeel.

5 reacties

 • Vertaler

  3 jaar geleden
  Huilende vpk in Tiel. Totale chaos daar in Tiel. Nu alles verplaatst naar Wolfheze en nog steeds chaos en geen beleidsmatige aanpak, maar voornamelijk ad hoc beleid.Beter voor het vpk personeel zorgen zou ook meer personeel opleveren.Slecht betalen en geen juiste arbeidssfeer creeren helpen niet om het juiste personeel te vinden en te behouden.
 • de gelderse gravin

  3 jaar geleden
  ik zou mijn goede naam niet riskeren door bij pro/ anti persona te werken of te verblijven.
 • joopie

  3 jaar geleden
   tja zorg bestuurders en  ande dure lieden in de zorg zouden beter  minder graaien dan blijft de zorg  aantrekkelijk   in nederland  .
 • Joost

  3 jaar geleden
  Heel triest voor de patiënten en hun familie dat het zover moet komen. Zolang de salarissen in de zorg zo laag blijven, de werkdruk zo hoog en de (onnodige) bureaucratische papierwinkel zo blijft, dan zal het alleen maar vaker gebeuren helaas. Daarnaast staat Pro Persona in zorgland nu niet echt bekend als een prettige organisatie met wie het makkelijk en fijn samenwerken is. Een naar binnen gekeerde organisatie die traag en gesloten functioneert. De potentiële nieuwe werknemers denken dus wel wat vaker na voordat ze daar gaan solliciteren.
 • Annemarie Ijkelenstam

  3 jaar geleden
  haal hier coaches met psychologische basiskennis bij om deze mensen te helpen. Deze zijn wel vaak uit de complementaire geneeskunde. Maar de mensen op straat laten is ook geen oplossing.

Rivierenland