Volledig scherm
Gluren bij de Buren in Tiel. Lisette Lowe singer songwriter in een intieme setting in actie op de Konijnenwal 25. © Raphael Drent

Gluren bij de culturele buren in Tiel

TIEL - In sommige huiskamers was het dringen voor de geïmproviseerde podia, bij anderen was het in een intieme setting genieten van artiesten die hun bijdrage leverden aan Gluren bij de Buren in Tiel.

 Gratis, al werd er in sommige spaarpotjes flink gedoneerd voor een volgende editie van het culturele evenement. Het zorgde zondagmiddag voor veel heen en weer fietsende bezoekers door de hele stad, velen bezochten meerdere van de korte optredens. In een huis aan de Konijnenwal wist singer-songwriter Lisette Lowe haar publiek te bemoeien.  

Elders traden bands, zangers, dansers en theatermakers op.  Er waren liefst 29 huiskamers toegankelijk. Niet alleen in de binnenstad maar bijvoorbeeld ook in Passewaaij en Drumpt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland