Natuurgebied Wetland Passewaaij bij Tiel valt steeds vaker droog.
Volledig scherm
PREMIUM
Natuurgebied Wetland Passewaaij bij Tiel valt steeds vaker droog. © Raphael Drent

Hangjongeren en crossende brommers: roep om strengere handhaving in uiterwaard Tiel

Het natuurgebied Wetlands Passewaaij bij Tiel trekt steeds meer publiek. Maar dat leidt ook tot meer overlast. De gemeente Tiel is gevraagd daar meer tegen op te treden.

8 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  De gemeente Tiel beschikt over een eigen t.v zender , zou die lokale zender hier misschien dan eens aandacht aan kunnen besteden...? of klopt het...dat daar nog geen hond naar kijkt , omdat tot in den treure de programma,s bestaan uit herhalingen...herhalingen en reclame...ja dan kan je wel over een lokale t.v zender beschikken , maar bereik je nog geen enkele inwoner omdat er toch niemand kijkt ik heb zelf ook eens even gekeken , en het klopt...iedere dag de zelfe zooi t,is om te janken...!
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ joan willems,en de ruimte zal in de toekomst relatief nog kleiner worden. Steeds meer mensen en biologisch boeren vragen nog meer ruimte.
 • B Vd meer

  1 maand geleden
  Ja of je zorgt gewoon dat er een strand is aan de Waal waar jongeren wel welkom zijn ipv overal natuurgebied te maken waar vooral niks mag omdat de natuur dan verstoord wordt.
 • ronald van ooijen

  1 maand geleden
  Nou als ze met hun brommer crossen, krijgen ze ook niet veel beweging. Wat betreft de natuur, volgens mij staan daar geen rode lijst planten dus de natuurschade valt wel mee. Alleen het afval, maar dat smijten ze anders toch op de dijk of berm
 • Ruud van der Wielen

  1 maand geleden
  Oke snap dat de jeugd n uitlaatklep nodig heeft en terecht. Maar laat ze dan wel hun eigen rotzooi opruimen,anders gelijk handhaven.