Nanette Bielefeld kampt met EDS én CCI/AAI waardoor ze letterlijk haar hoofd niet omhoog kan houden. De stichting Nanette Keeps her head up probeert anderhalve ton in te zamelen om een levensreddende operatie te kunnen bekostigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Nanette Bielefeld kampt met EDS én CCI/AAI waardoor ze letterlijk haar hoofd niet omhoog kan houden. De stichting Nanette Keeps her head up probeert anderhalve ton in te zamelen om een levensreddende operatie te kunnen bekostigen. © Raphael Drent

‘Het is één voor twaalf’: alleen risicovolle operatie van anderhalve ton kan Tielse Nanette (27) redden

TIEL - Nanette Bielefeld kampt dagelijks met de gevolgen van een uitzonderlijke combinatie van ziektes waardoor ze letterlijk haar hoofd niet omhoog kan houden. De stichting Nanette Keeps her head up wil een klein vermogen ophalen om een levensreddende operatie te kunnen betalen. ,,Het is wel één voor twaalf.’’

1 reactie

 • Hester Vermeulen

  6 maanden geleden
  Help mee en geef mijn dochter Nanette een toekomst! Ze vecht al zo lang! Klik op de link http://www.nanettekeepsherheadup.nl voor meer informatie!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland