De sportscholen zijn weer open.
Volledig scherm
De sportscholen zijn weer open. © Raphael Drent

Het kan weer! Pompen, trekken en pushen in de sportschool

KijkenPompen, trekken, die spieren tot het uiterste pushen. Sinds een week kan het weer binnen in de fitnessruimte. Met maximaal dertig mensen mag er tegelijkertijd gesport worden na een maandenlange verplichte sluiting wegens corona. De echte diehards stonden vanaf minuut één weer voor de deur. Zoals hier bij sportscholen in Tiel en Lienden. 

 1. Geen handen meer schudden en digitale slechtnieuwsgesprekken: ‘De positieve lessen van Covid’
  PREMIUM

  Geen handen meer schudden en digitale slecht­nieuws­ge­sprek­ken: ‘De positieve lessen van Covid’

  TIEL - Doktoren hebben geoefend met ‘code zwart’. Wie krijg hulp en vooral: wie niet? ,,Het is langs het randje geweest", blikt Marc Hendriks terug. De voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel is er van overtuigd: Covid blijft. In zijn ziekenhuis zullen altijd een paar bedden beschikbaar zijn om patiënten op te nemen voor het geval dat. Eén van de lessen van anderhalf jaar Covid.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Rivierenland