Een 'ludieke actie' op de Markt in Tiel in het kader van het horecaprotest: ondernemers dekten tafels, maar niemand die eraan mocht zitten. Ook Lunch Café Royal deed mee aan de actie; terwijl op de achtergrond mensen met hun frietje of kopje koffie aangewezen zijn op het straatmeubilair.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 'ludieke actie' op de Markt in Tiel in het kader van het horecaprotest: ondernemers dekten tafels, maar niemand die eraan mocht zitten. Ook Lunch Café Royal deed mee aan de actie; terwijl op de achtergrond mensen met hun frietje of kopje koffie aangewezen zijn op het straatmeubilair. © Raphael Drent

Horeca in actie: op de Markt in Tiel staan de tafels keurig gedekt, maar niemand die eraan mag zitten

TIEL - De landelijke actie om de stem van de horeca te laten klinken in de coronacrisis, vond dinsdag ook in Tiel gehoor. Horeca-uitbaters op de Markt dekten bij wijze van ludieke actie wat tafels en spanden roodwitte linten rond hun terras.

1 reactie

 • willem vizee

  1 maand geleden
  Het was in mijn mooie Tielse stadje aan de Waal een mooi ludiek gezicht zoals middenstanders de aandacht op hun zaak wilden vestigen! Maar het mag wel zo zijn dat er van alles kan met de 1,50 m. in hun zaken maar het gaat om het personenverkeer in de straten wat op gang gaat komen als de terrassen weer open zouden gaan en dat zie ik niet gehandhaafd gaan worden en kon wel eens uit de hand gaan lopen, ook in mijn mooie Tielse stadje aan de Waal!!
 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Rivierenland