In 2019 werd een Fruitcorsotoekan geplaatst nabij ingang hotel Van der Valk in Tiel
Volledig scherm
PREMIUM
In 2019 werd een Fruitcorsotoekan geplaatst nabij ingang hotel Van der Valk in Tiel © Raphael Drent

Hotel Van der Valk laat gasten in Tiel weer in eetzaal dineren: ‘Volgens ons is het binnen de regels’

UPDATETIEL - Of het formeel is toegestaan weten ze niet, maar de spaarzame hotelgasten bij Van der Valk in Tiel mogen sinds deze week hun ontbijt, lunch of diner buiten hun kamer nuttigen. Zo'n tien gasten maken daar nu gebruik van.

13 reacties

 • Ron van Dijk

  4 maanden geleden
  Er is maar één interpretatie. De eetzaal van restaurants mogen nog niet open, dus dit is niet binnen de regels. Maar wie weet verandert het over een week of zo. Dus nog even geduld, a.u.b.
 • Gerrit Louter

  4 maanden geleden
  Ze hebben bij Van der Valk helemaal gelijk , stoppen met bepaalde onzin maatregels ! , onder bepaalde voorwaarden open zijn zoals hier daar is toch niets mis mee...? maar heb zo het vermoeden dat er ook hier wel weer een of andere ambtelijke uitslover de regeltjes neef uit zal gaan hangen , en op een soort van Noord Koreaanse wijze dit ,,open,, zijn wel zal afstraffen , ..want...regeltjes zijn regeltjes...! zeker ook in ,,Nederland---regeltjes land...!
 • ronald van ooijen

  4 maanden geleden
  @willem van Hattem, ben je wel eens in eetzaal daar geweest. Nou ik denk dat de 20 gasten verder van elkaar afzitten dan de 4 volwassenen die jij elke dag in je huiskamer mag ontvangen. Dus waar klets je over met je handhaven.
 • Wilma van Well

  4 maanden geleden
  "Volgens ons is het binnen de regels", aldus Van Leeuwen, woordvoerder van der Valk. Ze weten donders goed dat het niet zo is! Dus Burgemeester; een fikse boete lijkt me op zijn plaats!
 • Bart Jansen

  4 maanden geleden
  Goed gedaan vd valk, laat de rest maar snel volgen!!

Rivierenland