Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Afbeelding ter illustratie. © ANP XTRA

Huizenbezitters gaan meer betalen en parkeren wordt duurder: Tielenaar gaat de bezuinigingen voelen

TIEL - Huizenbezitters gaan 10 procent meer belasting betalen en parkeren wordt duurder: Tiel moet voor komend jaar dik twee miljoen euro bezuinigen en dat gaan de inwoners voelen.

6 reacties

 • Björn Grooten

  1 jaar geleden
  Dit is de erfenis van de laatste twee coalities waarvan de VVD en PVDA in de huidige zitten. Met name de gouden bunker Zinder wat de ultieme droomwens van D’66 was heeft gezorgd flinke te korten. Het miljoenenproject viel wat duurder uit. Ex wethouder Verspuij heeft er een puinhoop van gemaakt en daarom mocht hij bij de AVRI aan de slag. Misschien moet de gemeente eens in het eigen vlees gaan snijden. En laat ze snel werk maken van meer huizen, dat levert de gemeente uiteindelijk geld op. 
 • Tielenaar

  1 jaar geleden
  Raar dat de politiek altijd een lasten verzwaring een bezuiniging noemen
 • Walter Verberg

  1 jaar geleden
  Het is weer een creatieve manier van besparen ,ipv in de kosten te snijden gaan we gewoon de inwoners extra laten betalen .
 • Gijs

  1 jaar geleden
  Hoe durven ze het te doen in deze corona tijd, de partij van de burger had het zo goed met de inwoners voor tijdens de verkiezingen.
 • Michael Stam

  1 jaar geleden
  Natuurlijk, Tiel is een wereldstad.. iedereen wilt daar toch wonen, werken of winkelen. De gemeente Tiel wil dat kleine beetje wat ze nog aan goodwill hebben, ook nog even om zeep helpen.

Rivierenland