Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Rikkert Harink

In de verloting, sexspeeltjes om de eenzaamheid in tijden van corona te verlichten

TIEL - Chantall van den Heuvel wil op een wel heel speciale manier een bijdrage leveren aan de overlast die het coronavirus veroorzaakt. Ze verloot sex-speeltjes onder de inwoners van Tiel.

,,Ik las laatst in de krant dat het steeds moeilijker wordt om sex-speeltjes te krijgen. Ze worden namelijk vooral in China gemaakt”, aldus de Tielse.,,En aangezien de fabrieken door de coronacrisis stilliggen, besloot ik er wat aan te doen.”

Van den Heuvel vertelt dat ze genoeg speeltjesin voorraad heeft. Niet omdat ze ze verkoopt. ,,Nee, ik test ze. Dus ik krijg ze opgestuurd van de fabrikanten. Soms krijg ik meerdere exemplaren. Dus daar wilde ik iets mee doen.”

Afleiding

De Tielse bedacht dat veel mensen gedwongen door het coronavirus thuis zitten. ,,Dan is het toch leuk om wat afleiding te hebben. En dat kan natuurlijk prima met een sex-speeltje.”

Omdat ze er genoeg heeft, bedacht Van den Heuvel de verloting. ,,Mensen kunnen via mijn Facebook melden dat ze interesse hebben. Zaterdag trek ik de vijf gelukkigen uit de aanmeldingen.” De eerste liefhebbers hebben zich intussen gemeld.

Alleen voor Tielenaren

De actie is helaas alleen voor Tielenaren. ,,Ik wil de post- en pakketbezorgers niet verder belasten. Die hebben het al druk genoeg. Ik kom het pakje zelf langsbrengen bij de winnaars. En desnoods hang ik het in een zakje aan de deur als mensen geen bezoek mogen ontvangen.”

Van den Heuvel verzekert dat de speeltjes niet zijn gebruikt. ,,Nee, ik heb genoeg ander testmateriaal. Dit is splinternieuw.” En komt ze ook uitleggen hoe een en ander werkt? ,,Dat weet iedereen toch wel. Batterij erin, ophet knopje drukken en genieten. Maar als het echt nodig is, leg ik het wel uit.”

Kijk hier om je aan te melden of voor meer informatie.

Rivierenland