Start gevecht tussen Black Ghost (in het zwart) en Buffel (in het wit)
Volledig scherm
PREMIUM
Start gevecht tussen Black Ghost (in het zwart) en Buffel (in het wit) © Raphael Drent

In Tiel worden vechtpartijen ‘gewoon’ op straat georganiseerd: ‘Iedereen mag meedoen’

TIEL - Een snoeiharde linkse, rechtse, linkse, rechtse, vol op het gezicht. Om na een soort clinch, waarbij boksers als het ware op elkaar hangen, een knietje richting het gezicht van zijn tegenstander te geven en met één rechtse hoek en een linkse zwieper de pot te beslechten.

15 reacties

 • C Sahin

  2 jaar geleden
  Vroeger werd er op de kermis gevochten tussen dorpen. Mijn opa uit de Betuwe vertelde dat ze in naastliggende dorpen gingen vechten. Dus zoveel verschil met vroeger is er echt niet.
 • Ongeveer Precies

  2 jaar geleden
  Zolang ze het in de speeltuin houden met gelijkgestemden en er verder niemand mee lastig vallen hebben ze mijn zegen. Zou nog beter zijn als het ergens achteraf op een knollenveldje doen in plaats van in een woonwijk, maar vooruit. Testosterongedreven lieden die met elkaar willen duelleren zijn van alle tijden, alleen brachten ze vroeger revolvers of sabels mee. Dus wat dat betreft zijn we er al behoorlijk op vooruit gegaan.
 • tgm beuningen

  2 jaar geleden
  Leven en laten leven...
 • Petra van Elen

  2 jaar geleden
  Overal vinden in NL zg hoodfights plaats, ook al voor corona. Er gaat geld in om, gaat niet over spanningsreductie.
 • Eelco de Boer

  2 jaar geleden
  Apart dat men dit afkeurt en vergelijkbare gevechten wel toestaat, zolang er maar een TV camera bovenop staat. Let wel, ik vind het beiden absoluut niks, maar of een vechter zich nu op straat vrijwillig in elkaar laat staan of Badr H. zich in een ring vrijwillig knock out laat staan is precies hetzelfde.