Eveline Van Elk
Volledig scherm
© Eveline Van Elk

Inwoners Rivierenlandse steden produceren weer meer restafval

TIEL - Rivierenlanders zijn in 2017 meer huishoudelijk afval gaan produceren maar ook beter gaan scheiden. Alleen in de steden Tiel, Culemborg en Zaltbommel steeg de hoeveelheid restafval.

6 reacties

 • Gio

  4 jaar geleden
  De avrie kan nog niet eens de stad schoon houden zon puinzooi is het , ze verdienen liever het geld met de handhavers Inplaats van bladblazer . 
 • A. Laar

  4 jaar geleden
  ""De afvalverwijderaar gaat er daarbij wel vanuit dat mensen straks nog maar de helft van het huidige restafval produceren.""   Dus gewoon de tarieven verhogen, de mensen met hun zakkie naar het bakkie laten lopen ongeacht of men hier wel in staat is. Het resultaat zou dus zijn dat mensen dan minder restafval produceren? Een utopie of goocheltruc? Hoe je het ook bekijkt, het voordeel komt op geen enkele manier bij de burger. #blijfteencentenkwestie
 • JBo

  4 jaar geleden
  Lees ik het nu goed? De binnenstad-bewoners zouden wel willen scheiden maar daar is  geen mogelijkheid toe? Dus concludeert men dat deze mensen meer restafval produceren.... misschien moet de AVRI daar eens iets op verzinnen!
 • Wamelnaar

  4 jaar geleden
  We hanteren in Nederland al jaren het standpunt dat de vervuiler betaald. Aangezien West Maas en Waal het zo te lezen het beste doet, zou dat in de tarifering tot uiting moeten komen.
 • Michael Stam

  4 jaar geleden
  Het probleem en de reden dat de AVRI de prijs moet verhogen is bij deze dus van de baan. Want er komt meer restafval binnen, en dus kan de prijs omlaag.