01-01-2019. Scheveningen. Grote paniek op de boulevard van Scheveningen nadat het vreugdevuur op het strand een zeer grote vonkenregen veroorzaakte die alles om zich heen in de brand stak. Foto Dick Teske
Volledig scherm
01-01-2019. Scheveningen. Grote paniek op de boulevard van Scheveningen nadat het vreugdevuur op het strand een zeer grote vonkenregen veroorzaakte die alles om zich heen in de brand stak. Foto Dick Teske © Dick Teske (102620)

Jaarwisseling was heftig: twee doden, geweld tegen politie, vuurtornado's en ME-inzet

Met twee vuurwerkdoden, veel meer uitrukken van de brandweer en meer geweld tegen de politie was oud en nieuw lang niet overal een feest. In Scheveningen liep een vreugdevuur totaal uit de hand.

38 reacties

 • Memo

  3 jaar geleden
  Een (openbaar)meldpunt oprichten waar deze "helden" zich kunnen melden en waar ze kunnen uitleggen wat en waarom ze het deden.... als ze durven.
 • Anne

  3 jaar geleden
  Je kijkt weg van degenen die deze straatterreur op hun geweten hebben. Dat heeft niks met regering of instanties te maken. Dat zijn onze eigen Hollandse jongeren die hier voor verantwoordelijk zijn. Noem het bij de naam: Tuig.
 • Sesmarias

  3 jaar geleden
  Daag een veroorzaker van brand, gooien van vuurwerkbommen en geweld tegen hulpverleners uit om een reactie te geven op de reacties die gegeven zijn. Wees een vent of vrouw en reageer. We zijn benieuwd naar jullie handelen....
 • joost

  3 jaar geleden
  Waar kijk ik van weg, je bent erg naief Anne, wie heeft dan al deze schade veroorzaakt!!!
 • Henk

  3 jaar geleden
  De mensen die @joost noemt hebben zich niet schuldig gemaakt aan straatterreur van de afgelopen tientallen jaren, maar behoren helaas wel tot het grote leger van wegkijkers van echte problemen in dit land en na de Nieuwjaarsreceptie gaan ze gewoon over tot de orde van de dag. 

Rivierenland