Volledig scherm
Jacqueline Govaert deelt - als zangeres van Krezip - in 2008 handtekeningen uit op Appelpop. © Rapha‘l Drent

Jacqueline Govaert keert terug naar Appelpop

TIEL - Vier jaar na haar laatste optreden op het Blossompodium van Appelpop keert Jacqueline Govaert terug naar het gratis festival dat op vrijdag 7 en zaterdag 8 september op de Waalkade in Tiel gehouden wordt. Als frontvrouw van Krezip stond Govaert voor het eerst in 2005 op het affiche van Appelpop.

Dinsdag maakte de organisatie van het festival, dat sinds 1992 bestaat, ook de namen bekend van het Nederlandse dance dj duo Lucas en Steve, Ronnie Flex en zijn band Deuxperience en de band Johan. 

De formatie van zanger/gitarist Jacob de Greeuw maakte tussen 1996 en 2009 vier studioalbums, voordat ze de spullen negen jaar geleden opborgen. In april van dit jaar jaar keerden ze terug met een nieuwe plaat. Johan speelde twee keer eerder (in 2002 en 2007) op Appelpop.

Bløf, Chef'Special, My Baby, Golden Earing, Yungblud, Wulf, The Overslept, Jeangu Macrooy en Traude stonden al op het affiche.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland