Volledig scherm
© Thinkstock

Jongen (17) twee keer mishandeld door groep tijdens Appelpop, vier arrestaties

TIEL - Een 17-jarige jongen uit Utrecht is vrijdag en zaterdag tijdens Appelpop in Tiel door een groep jongens zwaar mishandeld. Het gaat zeer waarschijnlijk om dezelfde groep jongeren.

Het slachtoffer is onder andere tegen zijn hoofd geschopt terwijl hij op de grond lag. Hij heeft daarbij letsel opgelopen. Na de mishandeling zijn zaterdag vier verdachten op heterdaad aangehouden. Het gaat om jongens van 16, 17 en 19 jaar uit Tiel en een 17-jarige jongen uit Houten. Zij zitten nog steeds in de cel. 

Vrijdagavond werd de jongen tussen half twaalf en half één belaagd op de Waterstraat, ter hoogte van de winkels van T-Mobile en D-reizen. Zaterdag gebeurde dit tussen half twaalf en twaalf uur op het festivalterrein aan de Waalkade, op de Waalstraat. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Mensen die informatie hebben, kunnen bellen met 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland