Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Jan Bouwhuis

Jubileumeditie Tiels Mode Event gaat niet door

TIEL - De tiende editie van het Mode Event in Tiel moet nog minstens een jaartje wachten. Ondernemersvereniging Hart van Tiel kan het dit jaar niet organiseren, omdat het kampt met personele problemen.

Die zijn ontstaan door het vertrek van evenementencoördinator Laura Burggraaf, die eind deze maand vertrekt. ,,Laura was toe aan een nieuwe uitdaging”, legt binnenstadmanager Gert-Jan van Ingen uit. 

,,Wij zijn inmiddels een sollicitatieprocedure gestart, maar met de naderende vakanties komt dit evenement (dat gepland stond op 1 september, red.) te vroeg.”

Openbaar festival

Tevergeefs vroeg Van Ingen nog bij de ondernemers in de binnenstad of zij de leiding wilden nemen. ,,Zij zijn alleen ook te druk met hun eigen zaak. Logisch hoor, alle begrip. Maar dat betekent wel dat we de jubileumeditie een jaar gaan uitstellen.”

Het Mode Event is een openbaar festival met onder meer modeshows in de binnenstad van Tiel. Het evenement, dat ook gedragen wordt door diverse winkeliers, is de traditionele aftrap van een paar weken vol festiviteiten in de Tielse Binnenstad, met onder meer het Fruitcorso en Appelpop. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland