Volledig scherm
Serhat Koc viert zijn winnende treffer voor TEC tegen HSC'21. © Raphael Drent

Koc goud waard voor TEC tegen HSC'21

TIEL - TEC heeft zich na de domper van vorige week tegen OFC (3-1 verlies), goed hersteld. Op eigen veld werd HSC'21 met 2-1 verslagen.

Evenals in de eerste thuiswedstrijd tegen Dongen (3-1 winst), opende de Tielse ploeg sterk. De beloning kwam na een kwartier voetballen toen Ewout Gouw de bal uit de draai knap in de kruising schoot: 1-0. Daarna daalde het niveau van de thuisploeg maar dat leidde niet tot grote kansen voor de bezoekers.

Koc

In de tweede helft reed TEC de kansen aaneen, maar Wimilio Vink, Serhat Koc en Gouw troffen geen doel. Dat gebeurde een kwartier voor tijd aan de andere kant wel. Uit één van de spaarzame uitvallen schoot Wessel Witbreuk de bezoekers uit Haaksbergen op 1-1. Maar die stand bleef niet lang op het scorebord staan, want dankzij de individuele klasse van Koc bleven de drie punten in Tiel. Hij kreeg de bal van Vink, nam aan, legde de bal voor zichzelf klaar en schoot met links hard in de verre hoek: 2-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland