Wijkagent Frits Burgers komt poolshoogte nemen in het tentenkamp in Tiel-Oost.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijkagent Frits Burgers komt poolshoogte nemen in het tentenkamp in Tiel-Oost. © Raphael Drent

Leven tussen gedumpte banden, etensresten en plastic tassen in Tiel: ‘Tobben om overeind te blijven’

TIEL - Schrijnend, vat de Tielse wijkagent Frits Burgers het samen. In de bosschages tussen spoor en snelweg in Tiel-Oost trof hij, te midden van hopen rotzooi, leefplekken van dak- en thuislozen aan.

5 reacties

 • Mark Pier

  4 dagen geleden
  Inderdaad Gerrit, er loopt hier van alles rond, zo ook Urkertjes in nazi kostuums, mogen ook het land uitgezet worden. Toch?
 • Carel van ‘t Zand

  4 dagen geleden
  Linkse voorstanders van immigratie blijven hun kop in het zand steken. Dit is wat ze deze mensen aandoen in al hun politiek correcte deugdzaamheid.
 • Jan Jansen

  4 dagen geleden
  @ Gerrit, dat mag niet van de Europese regels krijg je dan als dooddoener op alles wat mis gaat. Dus misschien moeten we meer stemmen op die politicus die voor minder Europa is.
 • Gerrit Louter

  4 dagen geleden
  Dus als ze zelf niet terug willen....kan je ze niet dwingen...? wat is dit voor een waardeloze wet of regel geving...! zeker als je nagaat wat ons de laatste tijd aan onzinnige wet en regel geving is opgelegd...! en sluit me helemaal aan bij de reactie van Tinus Aardsen....ze zorgen er bij de regering in Den Haag zelf voor dat het hier in ons land z,on zooitje is geworden...alles loopt maar rond... zwervers , criminelen uit o.a veilige landen , enz. enz waarom niet uitzetten..?
 • tinus aardsen

  4 dagen geleden
  Het is te triest voor woorden dat dit mogelijk is in nederland en de regering doet nergens niks aan! wat een triest volk daar in Den haag, je schaamt je kapot daarvoor!!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland