Schreeuwen
Volledig scherm
PREMIUM
Schreeuwen © Shutterstock

Man ging los op receptioniste van de gemeente: ‘Ik wilde alleen maar graag in gesprek’

TIEL/ WIJCHEN - Bedreigingen, telefonisch en online, het komt steeds vaker voor. In alle gradaties en om zeer uiteenlopende motieven. Zo bleek vandaag bij een zitting van de politierechter, waar twee verdachten in twee hele verschillende zaken werden veroordeeld tot een werkstraf en een geldboete. 

4 reacties

 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  @ Theo Binnendijk, eigenlijk stemmen we tegen de gemeente, want ze doen nooit iets goed! de 'gemeente' zijn allemaal ambtenaren, tenminste zo doen ze! Zelfs een 'receptioniste' bij de gemeente denkt dat ze een ambtenaar is. dus één pot nat! Het is ongepast, zeer zeker, maar de frustatie kan ik heel goed begrijpen, zoals de gemeenteraden in dit land fungeren, is het tegenwoordig heel gebruikelijk om zo te reageren, dus lijkt het me aan de gemeentraden in dit land dat ze anders omgaan met burgers!
 • Louis van Tussenbroek

  1 jaar geleden
  Die mensen doen gewoon hun werk! Er beschamend gedrag hoor! Gewoon f late schoffelen als straf
 • Theo Binnendijk

  1 jaar geleden
  @ tinus aardsen, wij stemmen niet voor de gemeente maar voor de gemeenteraad. Als je de gemeente aanspreekt, dan praat je niet met een raadslid, maar met een ambtenaar. En niet alle klagers hebben gelijk en dan nog is het ongepast om je frustraties uit te leven op de receptioniste.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Tegenwoordig heeft iedereen een kort lontje, als de gemeente dan ook nog eens niet wil luisteren/ helpen, dan kan je niet meer rustig blijven, heel begrijpelijk! Dat kunnen de gemeentes in Nederland niet verwonderen. Daarom is de gemeente er ook voor de mensen en niet andersom, dus luister naar de mensen, wij stemmen niet voor niks voor de gemeentes, dus word het tijd dat jullie ook eens iets terug doen, dan word dat korte lontje ook minder!! Let maar eens op!