Volledig scherm
Het voertuig is verwoest door het ongeval op de A15. © Bart Meesters/ Meesters Multi Media

Man zwaargewond door botsing met vrachtwagen op A15

HERWIJNEN - Een man is in de nacht van maandag op dinsdag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de A15 in de richting van Tiel, tussen Herwijnen en het knooppunt Deil. De bestuurder kwam rond 01.00 uur in botsing met een vrachtwagen en kwam vervolgens langs de weg tot stilstand. 

Hierbij kwam hij bekneld te zitten in zijn auto. De brandweer heeft de man daaruit moeten bevrijden. Daarna is het slachtoffer met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Zowel de politie, brandweer als een traumaheli arriveerden om hulp te bieden. 

Ook het voertuig heeft grote schade opgelopen en is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Vanwege het ongeval was een tijdlang slechts een rijstrook open. Hoe de botsing precies kon ontstaan, is niet bekend. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanslag, steekpartij, overval; aan criminaliteit geen gebrek in Rivierenland
    PREMIUM
    CRIMINALITEIT

    Aanslag, steekpar­tij, overval; aan criminali­teit geen gebrek in Rivieren­land

    TIEL - Het is onrustig in Rivierenland. De politie heeft de handen vol aan onderzoeken naar een moordaanslag, verschillende steekpartijen – al dan niet met dodelijke afloop –, drugshandel, wapengekletter en overvallen; de recherche verveelt zich niet. Voor zover bekend hebben de veel van de zaken niets met elkaar te maken, maar het maakt wel duidelijk: aan criminaliteit geen gebrek.

Rivierenland