Meer kinderen belanden in ziekenhuis na zelfmoordpoging door coronacrisis: ‘Het wordt steeds erger’

TIEL - Door de coronacrisis en de lockdown belanden er meer kinderen in het ziekenhuis na een zelfdodingspoging. De scholensluiting - ook de basisscholen blijven zeker tot 8 februari dicht - zorgt ervoor dat nóg meer kinderen in psychische nood komen.

11 reacties

 • Titus

  2 jaar geleden
  De Zelfbenoemde deskundigen hebben geen zicht op wat werkelijk speelt onder de bevolking. niemand mag meer twijfelen of andere meningen uiten, zijn meteen "complotdenkers" Alstublieft, lui die de media volpraten, denk ook eens verder en wil zicht hebben op nood, die nu ondersneeuwt! Enige interesse lijkt afwezig. Te druk met je tunnelvisie, die ons leven verziekt. Dáár zijn al veel MENSEN slachtoffer van geworden! Stel eens bij, die controle zucht over ons! Elke dag draait iemand door! ERG
 • Mies Gooyer

  2 jaar geleden
  Heb het hier inmiddels al meerdere keren geschreven dat een groot deel zich graag vrijwillig laat opsluiten maar dat er ook een groep is waar geen rekening mee wordt gehouden. Dat is deze groep. Ogenschijnlijk lijkt er misschien niets aan de hand maar wees waakzaam in je omgeving. Ik ben ook het hele ritme kwijt door het thuiswerken wat door de buren zo goed als onmogelijk wordt gemaakkt. Slechte of geen nachtrust, geen energie, loerende depressie. Het negeren lost niets op.
 • Loet Jansen

  2 jaar geleden
  Aan de reacties te zien is het virus ook in de hersenen geslagen! Vooral blijven ontkennen dat er een dodelijk virus rond waart! Ik adviseer jullie om een verwijskaart vd psychiater te vragen!
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Wat een onzinnige reacties hieronder. Natuurlijk moet er aandacht zijn voor deze groep, maar dat wil niet zeggen dat er geen pandemie is. Complotdenkers maken het alleen maar erger.
 • M Reuvers

  2 jaar geleden
  vroeger regelde de wereld zich zelf, in Nederland doen psychologen dat tegenwoordig. Deze nemen alles wat een gemeenschap menselijk maakt eruit weg, met dus deze gevolgen. Elke psycholoog mag zich de vraag stellen of ze daadwerkelijk mensen helpen of de gemeenschap om zeep helpen.