Volledig scherm
PREMIUM
7 februari 2019: Forensische politie bezig met onderzoek bij de woning van de ambtenaar in Tiel, waar een brandbom naar binnen is gegooid. © Raphael Drent

Mogelijke doorbraak aanslag op Tielse ambtenaar: inval bij oudijzerboer

TIEL - In het onderzoek naar de aanslag op een Tielse ambtenaar heeft de politie een grootschalige inval gedaan in Culemborg. Daar is het huis van een 54-jarige man doorzocht. De man is niet aangehouden maar bronnen stellen tegenover de Gelderlander dat de politie de man op de korrel heeft in verband met de aanslag. 

De aanslag was op 7 februari dit jaar. Afgelopen vrijdagavond rond 19.30 uur viel de politie de boerderij binnen aan de Kooiweg-West. Een zoekploeg van zo'n dertig rechercheurs doorzocht de woning tot na middernacht. De straat  was daarbij hermetisch afgesloten. Tijdens de huiszoeking zijn diverse spullen meegenomen. Op het moment van de inval was de bewoner niet aanwezig.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland