Na botsing aangehouden automobilist blijkt nog 302 dagen te moeten zitten

TIEL - Een automobilist die was doorgereden nadat hij in het Molenstraatje in Tiel tegen een andere auto was gereden, blijkt nog 302 dagen uit te moeten zitten van een eerdere straf. Dat werd duidelijk toen de man door de politie was aangehouden.

De aanhouding van de man vond pas een week na het incident plaats en is inmiddels ongeveer twee weken geleden. De politie meldt dat vandaag op Instagram.

De politie werd gebeld nadat de man bij een supermarkt agressief was naar omstanders. Getuigen vertelden daar dat de man tegen een auto was gebotst en weggereden. Daarbij is een foto gemaakt van de veroorzaker. De man werd echter niet meteen gevonden en bovendien waren de agenten direct daarop druk met een scooterrijder zonder helm en onder invloed van GHB.

Een week later zagen agenten de man rijden door Tiel en hielden hem aan. Naast de straf die hij nog moet uitzitten moet hij zich ook verantwoorden voor het doorrijden na een aanrijding.

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland