Niemand wil een zwarte kat, poezen Eva en Daan uit Tiels asiel moeten daar verandering in brengen

videoHet wordt een eenzame kerst voor veel zwarte katjes. Van al hun soortgenoten hebben zij de minst geliefde kleur in de dierenasiels in Nederland. Veel mensen denken, ten onrechte, dat een zwarte kat ongeluk brengt. Een eeuwenoud bijgeloof dat maar moeilijk de wereld uit te krijgen is. Een nieuwe campagne moet daar verandering in brengen.

9 reacties

 • Hendrien Stam

  6 maanden geleden
  Wat een onzin. Er zijn veel te veel katten die bij de buren schijten en het vogelbestand decimeren.
 • bart verplak

  6 maanden geleden
  Ook eens positief nieuws uit Tiel.
 • Martha van Vreeswijk

  6 maanden geleden
  Wat een onzin het zijn de liefste katten ,wij hebben er ook gehad het brengt echt geen ongeluk .je krijgt zoveel liefde van ze ,dus neem maar rustig een. Zwarte kat.
 • Deborah Bouwens

  6 maanden geleden
  Wat een onzin. Wij hebben 4 zwarte katten gehad, en ik zou er heel wat voor over hebben om ze terug te krijgen. (er zijn er 3 overleden) We hebben een lapjespoes uit een erfenis overgehouden, maar mijn zwarte katten waren én veel mooier maar ook zeker veel liever. Gelukkig heb ik er nog 1. En als ik Frummel zie, ach, ik zou er zo nog 1 bij willen (maar mijn man wil dat niet) <3
 • Trotzkist Majoor

  6 maanden geleden
  8 jaar geleden had ik juist doelbewust een zwarte asielkat in huis gehaald en ik heb er nog steeds dagelijks plezier van.

Rivierenland