Zwemles voor diploma B in De Waalslag in Tiel
Volledig scherm
PREMIUM
Zwemles voor diploma B in De Waalslag in Tiel © Raphael Drent

‘Niet-gevaccineerde ouders willen kind binnen helpen met omkleden’: hulp gezocht voor Tiels zwembad Waalslag

Het personeelstekort bij zwembad Waalslag is zo nijpend dat zwemlessen en uren recreatief zwemmen dreigen weg te vallen. De gemeenteraad maakt zich grote zorgen, PvdB-wethouder Carla Kreuk zei woensdagavond dat geprobeerd wordt die drastische maatregelen te voorkomen. Onder meer toekomstig exploitant Optisport is gevraagd om nu al bij te springen in Tiel.

8 reacties

 • B. van Andel

  2 maanden geleden
  Met dank aan de gemeente Tiel, weer een andere exploitant, met slechtere arbeidsvoorwaarden voor de medewerkers, en het dan nog vreemd vinden dat ze elders een andere baan zoeken!
 • Andre Peterse

  2 maanden geleden
  21 maart door corona geveld . Nu nog steeds veel last van de gevolgen die voor mij nooit meer goed komen . En waarom RESPECT . Dit missen veel mensen die bewust vlak bij je gaan staan zonder mondkap om een reactie uit te lokken . En dan nog de mensen die ontkennen dat het bestaat . Nee teleurgesteld in mensen die mij een groot deel van mijn leven hebben ontnomen omdat het niet bestaat en gewoon gaan werken als ze ziek zijn .Laten ze daar maar eens aan denken .
 • Lisa visser

  2 maanden geleden
  Oplossing is vaccineren? Zo dát is pas een intelligent antwoord hoor! Erg meedenkend en meelevend met de kinderen. Maar ja, een gemiddelde gevaccineerde denkt meestal niet verder dan wat andere gevaccineerde schaapjes denken.
 • jan van otten

  2 maanden geleden
  B Peeters, zeker moet iedereen naar binnen kunnen, die regels slaan nergens op, geen wonder dat steeds meer mensen er geen vertrouwen meer in hebben, ik heb zelf vaccinatie, maar zal me een worst wezen of ander wel of niet is gevaccineerd. Houdt beetje afstand als je zo bang bent, en ga gewoon leven!
 • LIESBETH Gelderen

  2 maanden geleden
  Lekker blijven discrimineren mensen!! Vooral niet naar de cijfers kijken.....

Rivierenland