Volledig scherm
Navarone keert terug op het Tielse Appelpop. © RTL

Nieuwe namen Appelpop: Navarone en Davina Michelle

videoNavarone en Davina Michelle zijn toegevoegd aan de line-up van Appelpop 2019. Met de finaleplek voor het Nijmeegse Navarone in ‘The Voice Of Holland’ en het exploderende succes voor Davina Michelle noemt de organisatie het ‘twee mooie nieuwe namen’ in het programma van de 28e editie.

Door mee te doen aan ‘The Voice Of Holland’ valt Navarone in 2019 op bij tv-kijkend Nederland. Als eerste band ooit doen ze mee aan het programma. En met succes, want de vijfkoppige rockband bereikte moeiteloos de finale. Hun energieke rock-‘n-roll kenmerkt zich vooral door de krachtige lead vocals. Twee keer eerder waren de heren al te zien op Appelpop. 

Davina Michelle

Haar vertolking van ‘Duurt Te Lang’ werd onlangs tijdens de 100% NL Awards gekozen als ‘Muziekmoment van het Jaar’. Met deze versie in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ schoot Davina Michelle in de roos en zette zij zichzelf definitief op de kaart.

Daarnaast brak ze als solozangeres records met dit nummer met zowel een notering in de Top 2000 (hoogste Nederlandse binnenkomer) als de top 40 (langst genoteerde nummer 1 hit). 

Eerder maakte Appelpop al bekend dat op het gratis festival - op vrijdag 13 en zaterdag 14 september - aan de Tielse Waalkade ook Within Temptation, Racoon, Kraantje Pappie, Douwe Bob, Nielson en Rondé optreden. 

Volledig scherm
Davina Michelle. © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland