Volledig scherm
De Appelpoptenten worden opgebouwd voor Appelpop dat vrijdag begint. © Foto Raphael Drent

Nieuwe tenten in Tiel

TIEL - Het is even wennen voor de bezoekers van Appelpop, komend weekeinde. In plaats van de bekende roodblauwe tent staat er nu ineens een andere, paarse tent aan de waalkade van Tiel. 

Het is het gevolg van een nieuw beleid bij de organisatie, vertelt Roderick Udo, een van de programmeurs. ,,De afgelopen jaren hebben we programmering doorontwikkeld, maar dit jaar wilden we ook de accommodatie doorontwikkelen.” Dat betekent andere tenten en andere podia. ,,Met meer hoekjes en plekken voor sfeer en beleving en eten.” 

Meer overkappingen

Voor de bezoekers betekent dat meer overkappingen. De tenten staan er al enige dagen, deze week wordt de rest van het terrein klaargemaakt voor het muziekfeest. Met name de nieuwe tent op het Rabostage ontlokt al veel opmerkingen. ,,Dat is meer een luifel waar je vanaf de dijk onderdoor kunt kijken. We zijn heel benieuwd wat de bezoekers er van gaan vinden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland