Delano G. (links) en Pawel E. zijn verdachten van de moordaanslag op Peter R. de Vries.
Volledig scherm
PREMIUM
Delano G. (links) en Pawel E. zijn verdachten van de moordaanslag op Peter R. de Vries. © Nicole van den Hout

Nu Peter R. de Vries overleden is, verzwaart de aanklacht tegen Gelderse verdachten Delano G. en Kamil E.

Met het overlijden van Peter R. de Vries na de aanslag op hem kan er behoorlijk wat veranderen in het strafrechtproces tegen  verdachten Delano G. uit Tiel en Kamil E. uit Maurik. Zij zaten eerst vast op een verdenking van poging tot moord. Nu is dat ronduit ‘moord'. 

12 reacties

 • Louis van Tussenbroek

  10 maanden geleden
  Het is ons Nederland niet meer! We worden aan alle kanten misbruikt, leeg gezogen. Waar is Nederland van TOEN?
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Peter de Vries was niet het eerste slachtoffer van dit soort gewetenloos tuig...en zal ook niet de laatste zijn....er loopt hier in ons land zoveel crimineel volk rond dat vaak bij een veroordeling veel te slap word bestraft , waarom worden asiel zoekers na het uitzitten van hun straf niet uitgezet... waarom doet de IND niets...? die zetten alleen nette keurige mensen het land uit...! het tuig laten ze gewoon los lopen.. je kan na 22 u niet meer veilig over straat... waar gaat dit heen..?
 • Lilian Narain

  1 jaar geleden
  Er loopt meer van dit inteelttuig, dus met lage iq rond in ons land, Wordt tijd dat de overheid dat inziet, Zij kunnen alleen in een psychiatrische inrichting,met veel geluk geholpen worden. Ik zou mij hoe erg het ook is dood schamen als moeder. De ouders van de criminelen genieten mee van het bloedgeld van deze duivels. Weg met de politieke correctheid,
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Nederland kan bij het grof vuil.
 • Heinz Ruardij

  1 jaar geleden
  De dood van de heer Peter R de Vries maakt dat je gaat twijfelen aan al wat goed is in Nederland. Niemand wilt dit ooit van nabij meemaken. Rechtvaardigheid is een woord in Nederland dat “besmet” is. Waar blijft de justitionele bescherming van onze medemens welke het opneemt voor de stemloze in ons land? Het is onrechtvaardig wat er gebeurd is. De daders moeten nooit meer in de maatschappij terug keren. Lieve mensen in onze regering, jullie vertegenwoordigen het Nederlandsche volk! Doe recht!

Rivierenland