Volledig scherm
De Rockin' Old School Band III repeteert.Foto Raphaël Drent.

Oude rockers klaar voor concertpodium

TIEL - Drie bands gevuld met 60-plussers staan klaar om het slotconcert te geven van de derde editie van Rockin' Old School in Tiel. De laatste show vindt plaats op 27 november in Twentietoe in Tiel. Er zijn optredens van Ouwe Klare On The Rock, NOSM en Rockin Old School Band III.

Er wordt nog flink geoefend, maar voor de Rockin' Old School Band III wacht vrijdag al een optreden in Gelderlandfabriek in Culemborg.

Zelfvertrouwen
Voor een bijeenkomst van oud-meubelmakers. Dat komt goed, blijkt al uit de repetities: het instrumentale La Comparsa klinkt al als een klok en ook na I Hear You Knockin' wordt al zelfverzekerd gezegd: „Niks meer aan doen."

Fout
Er wordt nog maar kort gepauzeerd tijdens de repetities nu de concertdatum met rasse schreden nadert. Muziekdocent Jan Lucas van Velzen heeft er vertrouwen in: „Ik heb nog wel een gouden tip. Als een ander een fout maakt, altijd zelf doorgaan. En doe dat ook als je zelf een fout maakt. Het valt vaak pas op dat er iets misging als je stopt. Dus: doorgaan."

Lees een uitgebreid verhaal met de rockers in De Gelderlander van dinsdag 15 november, editie Rivierenland, of bekijk de e-paper.

Rivierenland