Kinderen worden opgehaald van de Prinses Margrietschool: de school aan de Predikbroedersweg in Tiel sluit in oktober de deuren vanwege een lerarentekort.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen worden opgehaald van de Prinses Margrietschool: de school aan de Predikbroedersweg in Tiel sluit in oktober de deuren vanwege een lerarentekort. © Raphael Drent

Ouders zagen sluiting van basisschool Tiel niet aankomen: ‘Ineens is het chaos, voor de zomervakantie’

Sommige ouders en verzorgers van de Prinses Margrietschool in Tiel hebben al een nieuwe school voor hun kroost gevonden. Ze moeten wel, nu de 73 leerlingen tellende school aan de Predikbroedersweg in oktober de deuren definitief sluit.

3 reacties

 • Joes Rolsteen

  2 maanden geleden
  Dat wordt allemaal nog veel erger als we niet onmiddellijk stoppen met baby, s te behandelen of het prinsjes en prinsesjes zijn. Alles is zo geweldig en opa, s en oma, s schreeuwen dat dit het mooiste is wat hun ooit is overkomen. Als je doorvraagd, komt toch naar voren dat ze het oppassen toch wel zwaar vinden. En dat ze het eigenlijk niet eens zijn met de opvoeding.
 • J. Crijns

  2 maanden geleden
  #Alexander Nolte Blijkbaar heeft u als invalkracht op deze school gewerkt omdat u weet dat het een ramp is om daar te werken. Wat een ramp in het onderwijs is zijn vaak de ouders. Thuis wordt absoluut niets aan opvoeding gedaan, dat wordt verwacht van de leerkrachten. En als een leerkracht het in zijn hoofd haalt om iets negatiefs over een kind te zeggen komen de ouders op een vaak agressieve manier verhaal halen. En dan is het vreemd dat mensen niet meer in het onderwijs willen werken?
 • Alexia Nolte

  2 maanden geleden
  Leraren tekort???de problematiek op deze school zal wel bedoelt worden maar ze verschuilen zich achter leraren tekort.zal me niks verbazen dat de school mede door wat er met onze zoon heeft afgespeeld moet sluiten.wat voorheen zo'n leuke school was is geëindigd in een strafkamp,voor de invalkrachten was het een ramp om op deze school te werken.

Rivierenland