Volledig scherm
Jeroen (links) en Lesley van de Pol en Dennis en Ava van der Tol bij de Agnietenhof in Tiel. © Foto Raphael Drent

Pokémon is niet dood in Tiel

RIVIERENLANDERSTIEL - Jeroen van de Pol en zijn zoon Lesley en Dennis van der Tol met zijn dochter Ava zitten even te kletsen en te spelen bij de entree van theater de Agnietenhof in hun woonplaats Tiel.

 ,,Even afstand nemen van het soms toch wat hectische leven. En tegelijkertijd toch nog lekker bezig zijn met Pokémon‘’, zegt Van de Pol. ,,Nee, dat spel is helemaal niet dood, we beleven er nog steeds plezier aan.’’ 

Poffertjes

Rivierenlanders (aflevering 731)

De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders.

Het is extra leuk om dat met je kinderen te doen, zegt Van der Tol: ,,Tijd met je kinderen doorbrengen is het mooiste wat er is. Als er iets is wat mij gelukkig maakt dan is dat het wel. We gaan zo even naar Albert Heijn. Ik heb beloofd dat ik vandaag poffertjes ga maken. Weet je, het geluk zit 'm vaak echt in de kleine dingetjes.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland