Volledig scherm
PREMIUM
Bob Metiary met Glennis Grace. © Eigen foto

Regelneef Bob is er voor het Fruitcorso én voor Glennis Grace: ‘Te gek dat ik dit in Tiel mag gaan doen’

interviewAan de zijde van het Fruitcorso moeten de foodtrucks op het Kalverbos komend weekend zorgen voor jonge bezoekers in het centrum van Tiel. Bob Metiary verzorgt de culinaire kant bij tig grote festivals en weet met zo'n uitdaging wel raad. Naast ondernemer is de geboren Tielenaar ook nog de tourmanager van Glennis Grace.

Hoe ben je terechtgekomen in de foodtrucks?
,,Tijdens mijn opleiding Media- & Entertainment Management kwam ik als stagiair terecht op festivals. Nog voor ik afstudeerde werd er al aan me getrokken. Toen dacht ik: als dat zo makkelijk gaat, ga ik freelancen.

Na een paar jaar in die wereld kwam ik erachter dat het regelwerk rond food op festivals de organisatoren hoofdpijn bezorgde. Daar heb ik op ingespeeld. Ik ben voor hen van A tot Z alles gaan regelen wat met eten te maken heeft.’’

Quote

Toen ik met Glennis in zee ging, ben ik door meerdere mensen gewaar­schuwd: weet waar je aan begint.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland