De afvalbult van Avri is al vol en afgedekt. Maar voor het beheer naar de provincie gaat, moeten er plots miljoenen worden bijbetaald.
Volledig scherm
PREMIUM
De afvalbult van Avri is al vol en afgedekt. Maar voor het beheer naar de provincie gaat, moeten er plots miljoenen worden bijbetaald. © Raphael Drent

Regio Rivierenland krijgt plots rekening van tien miljoen, burger moet het ophoesten

GELDERMALSEN - Acht gemeenten in het Rivierengebied moeten plots tien miljoen euro extra betalen aan een fonds van de provincie. Maar dit geld, bedoeld om afgedekte vuilnisbelten mee te beheren, is er helemaal niet. En dus is de paniek groot in het Rivierengebied. 

28 reacties

 • RvZ

  3 maanden geleden
  Echt te triest voor woorden. Als normaal bedrijf ga je gewoon failliet. Maar hier stuur je je klanten gewoon een rekening, te voldoen via automatische incasso.Trap de volledige directie en verantwoordelijk wethouder er uit en stel een paar mensen aan die wel verstand van zaken hebben.
 • Johann utBroamt

  3 maanden geleden
  nee ik wil dat de mensen eindelijk hun geld krijgen, waar zij al jaren recht op hebben en dat zijn de afnemers van de nuon.
 • Arts

  3 maanden geleden
  Vuil is het slijk der aarde. Als je rijk wilt worden en blijven ga dan vuil ophalen, bewerken, verwerken, vervoeren enz.enz De ARN is opgezet om voor de burgers van de gemeenten te bezuinigen!!
 • de heer J. Zomers (68)

  3 maanden geleden
  In 2021 kunnen we gaan stemmen - we weten nu al hoe de nieuwe regering gaat worden.Rechts mag niet mee doen, dus wordt het weer VVD, CDA, D66, CU eventueel met de PvdA. Een kabinet met een links accent... meer geld voor milieu, migratie en minder geld voor de burgers en de mensen die werken.
 • Pjotr

  3 maanden geleden
  Dus jij wilt dat, gelijk een kloek op haar eieren,  de provincie op haar geld blijft zitten? De provincie moet zorgen voor haar inwoners. En vergeet niet dat meer dan 90% vaan de bewoners afnemer van de Nuon is geweest
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Rivierenland