Volledig scherm
PREMIUM
Auteur Richard Hendriks (links) en tekenaar Nelson Wagemans zijn 'supertrots' op hun boek: De avonturen van Roderick en Jacqueline. © Foto Raphael Drent

Richard en Nelson uit Tiel zijn supertrots op hun zelfgemaakte feel good-boek

TIEL - Een boek vol vrolijke verhalen, omlijst met kleurige illustraties. Richard Hendriks en Nelson Wagemans uit Tiel zijn er ‘supertrots’ op. ,,Onze droom is uitgekomen.’’

Met taart en champagne en geflankeerd door bekenden kregen Richard Hendriks (36) en Nelson Wagemans (‘bijna 21') eind januari het allereerste exemplaar van hun eigen boek uitgereikt: De avonturen van Roderick en Jacqueline.

En wel in de Okee Kadowinkel Tiel: de plek waar de twee mannen werken en waar de bijzondere co-productie werd ‘gemaakt’.

Het idee voor een eigen boek werd begin 2019 ‘ingekopt’ door een van de begeleiders van de Tielse Okee-winkel, een locatie waar zo’n 15 cliënten van ‘s Heeren Loo (mensen met een verstandelijke beperking) allerhande producten maken én verkopen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland