Eigenaren Max (l) en Bram van Blijdesteijn bij de auto die vorige week de pui van hun modezaak ramde.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren Max (l) en Bram van Blijdesteijn bij de auto die vorige week de pui van hun modezaak ramde. © Foto Raphael Drent

Slot om hek politiebureau tijdens ramkraak op Tielse modezaak: politie liep vertraging op

TIEL - Agenten die vorige week wilden uitrukken naar een ramkraak bij Blijdesteijn Mode in Tiel, werden tegengehouden door een slot dat om het hek van het politiebureau was geplaatst. De auto die vanaf het bureau vertrok, liep daardoor vertraging op.

Een politiewoordvoerder bevestigt het voorval na vragen van De Gelderlander. Het plaatsen van het slot om het hek aan de Violierstraat wordt meegenomen in het onderzoek naar de kraak.

,,Het lijkt er natuurlijk sterk op dat er een verband is’’, zegt de woordvoerder. ,,Maar dat willen we wel door grondig onderzoek laten onderschrijven.’’

De wagen die vertraging opliep, was ‘nog steeds binnen negen minuten ter plaatse’. Auto's in de omgeving die naar de melding werden gestuurd, hadden ‘een normale aanrijtijd’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland