Het Appelpopterrein tijdens de 2022-editie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Appelpopterrein tijdens de 2022-editie. © Raphael Drent

Stijgende prijzen in festivalland: Appelpop blijft gratis, maar bier en hamburger worden duurder

Ook Appelpop ontkomt niet aan de stijgende prijzen die festivalland teisteren. Niet in de entree: het grootste gratis meerdaagse festival van Nederland blíjft gratis te bezoeken. Maar voor het natje en het droogje zal meer afgerekend moeten worden door het publiek.

5 reacties

 • Arie van Doorn

  2 maanden geleden
  Tja Hr van Andel ben het met u eens over de grasmat ,maar er lagen altijd steltonplaten er was nooit een probleem,De gem Tiel geeft 1 miljoen euro uit aan de waalkade ,wat doen ze? ,ze verlagen hem,en halen de betonnenstelton platen er uit,en gooien gras er in .Als je er goed over nadenkt ,is het niet te geloven,hoe worden problemen gecreeerd ?Eigenlijk hadden ze het geld net zo goed in de waal kunnen gooien,had je die problemen ook niet gehad.
 • B. van Andel

  2 maanden geleden
  Niets is gratis! Gaat veel te veel publiek aantrekken, misschien eens tijd om te verhuizen naar een andere (grotere) locatie, met parkeergelegenheid in de buurt. Grasmat op de Waalkade ziet er na Appelpop niet meer uit, wie draait er op voor de kosten van herstel?
 • R Nobel

  2 maanden geleden
  Tja, het geld voor de artiesten zal ergens vandaan moeten komen, maar het zou fijn zijn als je ergens op het terrein gratis je WATERflesje (bij) zou kunnen vullen. De rijen voor eten en dranken zijn al lang genoeg
 • Beau van Eersel

  2 maanden geleden
  Een festival is geen noodzakelijkheid, laten we ons eerst druk maken over de basisbehoeften zoals water, eten, verwarming, electra, zorg, veiligheid en onderwijs. De leuke en luxe zaken moeten zichzelf kunnen bedruipen.
 • frank jansen

  2 maanden geleden
  Prima oplossing?
 1. TERUGLEZEN | Appelpop zit erop: Goldband kan met gerust hart op vakantie • Show van De Jeugd had àlles
  Play

  TERUGLEZEN | Appelpop zit erop: Goldband kan met gerust hart op vakantie • Show van De Jeugd had àlles

  Na twee coronajaren was Appelpop eindelijk weer terug in Tiel. En hóe! Vrijdag waren het Joost en Diggy Dex die de hele tent op stelten zetten. Zaterdag volgden de hoogtepunten zich in rap tempo op. Van Suzan en Freek tot Anne uit het publiek die de show stal en van Goldband tot De Jeugd van Tegenwoordig die ‘even’ in kwamen vallen. Lees alles over het festival terug in ons liveblog.