Volledig scherm
PREMIUM
Een jeugdige ‘plakker’ neemt een drinkpauze in Tiel © Raphael Drent

Stoppen Kerk-Avezaath is een schok voor Fruitcorso, organisator gaat nog praten

TIEL/KERK-AVEZAATH/VARIK - Compleet verrast zijn ze niet, maar het aangekondigde vertrek van Kerk-Avezaath bij het Fruitcorso komt toch als een schok voor organisator 4-Stromenland, zegt bestuurslid Fred Eggink. 

,,We gaan nog wel met ze praten, om te kijken of er toch nog mogelijkheden zijn om Kerkj-Avezaath te behouden‘’, zegt Eggink. ,,Maar dat er problemen waren om voldoende vrijwilligers te vinden was ons al enige tijd bekend. Ook het Fruitcorso wordt geraakt door het vrijwilligersprobleem dat op veel plaatsen in de samenleving speelt. En we wisten dat het probleem het grootst is in Kerk-Avezaath.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland