ROBIN UTRECHT
Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Tiel aan de slag met aardgasvrij wonen

TIEL - Fruitstad Energie, Het Nieuwe Wonen Rivierenland en de gemeente Tiel willen met organisaties en inwoners in gesprek over hoe de stad aardgasvrij gemaakt moet worden.

4 reacties

 • P.P. Lucht

  4 jaar geleden
  Een beetje dubbel gevoel bij dit bericht. Enkele dagen geleden kwam naar voren dat er bij de nieuwebouw lingecollege geen financiele ruimte was om de nodige aanpassingen voor het ' gasloze tijdperk' in te passen. Dan geef je toch zelf als gemeente een fout signaal af. Hoe kan je dan verwachten dat de tielse inwoners enthousiast worden ...
 • Verkoopster

  4 jaar geleden
  Helemaal met u eens!Tiel is allang geen fruitstad aan de Waal meer.En zelfs het Flipje standbeeld word van tijd tot tijd aangekleed met een raar "Tiel pakt uit" pak. Zelfs die willen ze niet meer in volle glorie laten zien.
 • Hans Jonkhof

  4 jaar geleden
  Fruitstad Energie is de naam van één van de twee clubs waarmee de gemeente de bijeenkomst organiseert. Die naam is niet door de gemeente verzonnen en ook niet de slogan voor de bijeenkomst.
 • Fabienne

  4 jaar geleden
  Groot financieringstekort. Maar Tiel moet weer voorop lopen.Onder de noemer: Fruitstad.Zo onprofessioneel. Er zit hier een burgemeester die nog in sprookjes geloofd.Overal de eerste. Maar financieel de laatste. En fruitbaasje Flipje ( ik verzamel er van alles van) wordt over de top ingezet.Fruitstad en Aardgas....heeft wat ? Met elkaar te maken. Mis ik iets ?

Rivierenland