Een agent met bodycam, foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Een agent met bodycam, foto ter illustratie © ANP

Tiel gaat boa's deze week nog uitrusten met een bodycam

TIEL - Buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) in Tiel worden later deze week uitgerust met een bodycam. Burgemeester Hans Beenhakker ziet de camera’s  als ‘een persoonlijk beschermingsmiddel’ voor boa’s en hoopt dat van het dragen van bodycams allereerst een preventieve uitwerking uitgaat.

5 reacties

 • Gerrit Louter

  4 maanden geleden
  Inderdaad..de lontjes worden steeds korter...maar vaak gewoon te wijten aan sommige onzinnige maatregelen die nergens op slaan , o.a waarom de ene winkel wel alles mag , en de ander niets , dat veroorzaakt irritatie en onbegrip bij veel mensen , en ontstaan er vaker conflicten dan normaal, ik verwacht dan ook dat dit alleen maar gaat toenemen , en handhavers dit ook niet meer onder controle kunnen houden , want meer bekeuringen..! meer irritatie en/of geweld , en dan helpt een camera ook niet
 • Tielenaar

  4 maanden geleden
  Als de beelden maar niet perongeluk gewist worden
 • Ronald

  4 maanden geleden
  Valt voor vele van deze mensen niet mee. Zo was je een ongeschoolde productiemedewerker of bezorger bij de post en niks te vertellen zo mag je voor agentje spelen. En vele vinden het prachtige. 
 • flabus

  4 maanden geleden
  Prima zo, zou in heel Nederland zo moeten. Ook bij de poltie.
 • Gerritje

  4 maanden geleden
  Eindelijk een goed en veilig idee. Kunnen we meekijken hoe ze afgeblaft worden. En als er foute boetes worden uitgeschreven hebben we het bewijs ook gelijk.
 1. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

 2. Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsincident Hengelo

  Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsin­ci­dent Hengelo

Rivierenland