In Passewaaij buurt 7 zijn al tijden problemen met de warmte-koude-installatie die de wijk moet verwarmen en koelen.
Volledig scherm
PREMIUM
In Passewaaij buurt 7 zijn al tijden problemen met de warmte-koude-installatie die de wijk moet verwarmen en koelen. © Foto Jan Bouwhuis

Tiel heeft geen vertrouwen meer in warmtebedrijf Eteck bij gasloze nieuwbouwwijk: ‘Het is 1 minuut voor 12'

TIEL - Bewoners van Buurt 7 in nieuwbouwwijk Passewaaij, de gemeente Tiel en woningcorporatie KleurrijkWonen hebben het gehad met warmtebedrijf Eteck. Ze hebben het vertrouwen opgezegd. ,,Het is 1 minuut voor 12’’, schrijven ze in een brief.

4 reacties

 • Rina Hampel

  7 maanden geleden
  Dit speelt niet alleen in Tiel maar in meerdere projecten in Nederland. Eteck heeft zijn PR afdeling goed op orde en harkt het ene project na het andere en de bewoners van de wijken zijn de dupe. De cijfers van de KTO's laten inderdaad een stijgende zien maar zijn om je voor rot te schamen. Dat projecten slecht lopen ligt aan de installatie die Eteck niet zelf heeft opgezet, de onderhoudspartij of de klant die het niet snapt, maar nooit aan Eteck.
 • Gertjan Verriet

  7 maanden geleden
  Ja dit is typisch Nederland ff iedereen paaien zodat je flink gaat investeren en dan achteraf nog de rekening gepresenteerd krijgt.
 • m bruijn

  7 maanden geleden
  Dit is het voorportaal voor een groot deel van de Nederlandse huizen. Bezint eer gij gasloos mint.
 • F.L. Walraven

  7 maanden geleden
  Lees ik het dan goed, goedkoop wordt nu extra duur?
 1. Martijn (37) stopt met ‘zijn’ Buurtpreventie Passewaaij: ‘Niks kan, niks mag, op een gegeven moment is het klaar’
  PREMIUM
  4

  Martijn (37) stopt met ‘zijn’ Buurtpre­ven­tie Passewaaij: ‘Niks kan, niks mag, op een gegeven moment is het klaar’

  TIEL - Het begon met een oproep van de gemeente Tiel aan hondenbezitters in de wijk Passewaaij: wie wil meedoen aan buurtpreventie om de ogen en oren van de wijk te worden. Wijkbewoner Martijn van Rossum voelde zich aangesproken en dat mondde uit in burgerinitiatief Buurtpreventie Passewaaij. Nu, tien jaar later, vindt hij het welletjes: ,,De focus lag altijd op postcode 4007.’’

Rivierenland