Volledig scherm
PREMIUM
Atty en Johan Reesink. © William Hoogteyling

Tiel neemt afscheid van ‘meneer en mevrouw Dokter’

TIEL - Ze bedienden als huisarts bijna vier decennia ruim 3.000 Tielenaren. Dit hoofdstuk wordt nu afgesloten: Johan Reesink en Atty Reesink-de Vries hebben hun praktijk overgedragen en namen gisteren afscheid van hun patiënten.

Van Tiel hadden ze nog nooit gehoord, behalve van Flipje, maar toch streken Johan en Atty Reesink er begin jaren tachtig neer. Als huisartsen. Het was even wennen, maar het echtpaar heeft Tiel al heel lang in het hart gesloten. En vice versa.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland