Veel autoverkeer - ook vandaag - via de Westluidensestraat naar het centrum van Tiel.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel autoverkeer - ook vandaag - via de Westluidensestraat naar het centrum van Tiel. © Foto Raphael Drent

Tielse binnenstad: auto's eruit en fruitbomen er in

TIEL - De binnenstad van Tiel gaat op slot voor automobilisten. Het wordt er groen en dorps, tot genoegen van winkeliers en bewoners. De vraag is echter wanneer, want de coronacrisis kan roet in het eten gooien.

8 reacties

 • Björn Grooten

  1 jaar geleden
  Als er zo’n verkeersoverlast is, dan kun je die straten waar het om gaat alleen toegankelijke houden voor mensen die daar wonen door middel van een paal in het midden van de weg te plaatsen die op en neer kan. Dan kunnen de mensen die er wonen ook hun auto voor de deur zetten. Wanneer gaat men verder met het opknappen van het Bleekveld? Het terrein achter de Agnietenhof is het lelijkste stuk van de binnenstad. 
 • Björn Grooten

  1 jaar geleden
  Erg herkenbaar verhaal. Bij mijn ouders staan zieke esdoorn bomen. Er vallen grote dode takken naar beneden. Als een aantal keer gebeld heb komt er iemand van de AVRI. Diegene kijkt en zegt: ik ben nog in opleiding en in januari 2020 komen snoeien. Inmiddels is het mei en er is nog niemand geweest.  Mocht er schade ontstaan of nog erger een dode dan is de gemeente Tiel aansprakelijk. In plaats van bestaande problemen aan te pakken gaan ze nieuwe problemen creëren. Het lijkt wel de belastingdienst.
 • Harrold

  1 jaar geleden
  Mooi hoor Gemeente Tiel, ik ben drie maanden bezig geweest om een dode boom vervangen te krijgen op het Plein , antwoord van jullie, door bezuinigingen van de Gemeente gaat dit helaas niet lukken, EEN boom.......?......
 • Babi Pangang

  1 jaar geleden
  welnee, dat interesseert niemand 
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Flipje Tiel... fruitbomen in de binnenstad, prima idee. Het mogen ook kunstbomen zijn met plastic fruit, zowel in de zomer als winter is dat leuk om te zien.In het donker en in de winter kun je dit met led-lichtjes verlichten.Denk dat daar veel (internationale) toeristen op af zullen komen, het is uniek voor Nederland... uniek in Europa.

Rivierenland