Striptekenaar Arie van Vliet heeft een stripboek gemaakt naar aanleiding van 100 jarig bestaan van woningcorporatie SCW.
Volledig scherm
PREMIUM
Striptekenaar Arie van Vliet heeft een stripboek gemaakt naar aanleiding van 100 jarig bestaan van woningcorporatie SCW. © Foto Raphael Drent

Tielse woongeschiedenis in stripvorm gegoten

TIEL - De geschiedenis van de Tielse woningcorporatie SCW is nu terug te lezen in een stripboek, dat in de afgelopen week op de deurmat van huurders viel. Tekenaar Arie van Vliet voert de lezers langs de belangrijke gebeurtenissen in het honderdjarig bestaan.

1 reactie

 • Cerberus

  2 jaar geleden
  Leuk een woningstichting met eigen identiteit en geschiedenis . Vooral niet opgaan in kleurijkwonen dat gedrogt heeft de mens niet centraal staan 
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Rivierenland