Personeel van Van der Valk in Tiel zet scharnieren in elkaar voor AXA in Veenendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Personeel van Van der Valk in Tiel zet scharnieren in elkaar voor AXA in Veenendaal. © Raphael Drent

‘Tijd om elkaar te helpen’: personeel Van der Valk Tiel verruilt koffie schenken voor scharnieren schroeven

TIEL - Geen telefoontjes opnemen of eten serveren, maar scharnieren in elkaar zetten: tot wel 15.000 per week. Nu het personeel van hotel Van der Valk in Tiel het door corona rustiger heeft, helpen ze hang- en sluitwerkmaker AXA uit Veenendaal uit de brand; en andersom.

2 reacties

 • robert jan bruin

  2 maanden geleden
  Ha, grappig? Eerder werden deze dingen gedaan door mensen en ook werkelozen die weer moesten leren werken (ahum) bij de sociale werkplaats IW4. Maar die sociale werkplaats hebben ze opgedoekt?
 • MBD

  2 maanden geleden
  Mooie oplossing op deze manier
 1. Restaurant Planken Wambuis gaat dit jaar niet meer open en haalt hard uit: ‘Kerst bestaat dit jaar schijnbaar alleen veilig bij de Efteling en Intratuin’

  Restaurant Planken Wambuis gaat dit jaar niet meer open en haalt hard uit: ‘Kerst bestaat dit jaar schijnbaar alleen veilig bij de Efteling en Intratuin’

  EDE - Het team van restaurant Planken Wambuis in Ede haalt in een Facebookpost hard uit naar de overheid en de beperkingen die opgelegd zijn voor de horeca. ‘Kerst bestaat dit jaar schijnbaar alleen veilig bij de Efteling en Intratuin, waar er voor de duizenden bezoekers per dag geen gevaar heerst’, schrijft ze in een post.
 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning

Rivierenland