Toeristen zijn dol op zelf kersen plukken: ‘Zelfs bussen vol met Aziaten komen naar hier’

videoWADENOIJEN - Kersen plukken als toeristische attractie. Hordes komen er naar Wadenoijen om in de boomgaard van de familie Blom hun slag te slaan. 

14 reacties

 • Doet60

  2 jaar geleden
  Sorry dat ik er anders overdenk dan de andere we zien wel wat de toekomst brengt. Ik blijf lekker in de betuwe wonen. Een fijne dag allemaal.
 • Ikke

  2 jaar geleden
  Een beetje snoepen is toch oké? Je wilt wel weten wat je koopt en hoe het smaakt.
 • Verkoopster

  2 jaar geleden
  Dat het fruit, volgens u, goed groeit is geen garantie voor een goede oogst!Zijn al wat hagelbuien overheen gegaan. Ook veel fruit heeft last van zonnebrand. Dus veel fruit is niet geschikt voor de verkoop, en daar ontvangt de teler dus geen geld voor!
 • Verkoopster

  2 jaar geleden
  Dit kan je niet vergelijken met Kinderdijk, dat is 1 weggetje met molens.Neem aan dat u nooit een dagje uit gaat of op vakantie, want dan belast u de bewoners daar ook met u aanwezigheid!Mocht u in de Betuwe wonen, dan zou ik maar snel gaan verhuizen voor alle Chinezen komen.
 • Verkoopster

  2 jaar geleden
  Er komt geen pretpark in Wadenoijen, maar een Fruit belevingspark, dat is wel even iets anders.Juist heel goed dat er iemand is die wat educatie wil gaan geven hoe ons eten tot stand komt, en dat het niet zomaar in de schappen van de supermarkt staat.

Rivierenland