Volledig scherm
Appelpop 2017. © Foto Raphael Drent

Trappen langs Waalkade voor Appelpop gereed

TIEL - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn de trappen langs de Waalkade wel nog voor Appelpop gereed. Dit project staat los van de overige werkzaamheden in fase 1 van het opknappen van de Waalkade.

Eerder deze week werd bekend dat de aanbesteding voor het opknappen van de Waalkade is mislukt. Er is te weinig budget voor de gedane aanbiedingen.

De aanleg van de trappen naar de Havendijk is los geknipt van de overige werkzaamheden. De trappen zijn nodig voor Appelpop, zodat de grote hoeveelheid mensen de kade tijdig kan verlaten in geval van nood. 

De aanleg van de trappen begint in de week van 14 mei, de verwachting is dat de trappen rond 9 juli klaar zijn. Gedurende deze tijd wordt ook de Pinksterkermis op de kade gehouden. Volgens de gemeente bijt dit elkaar niet. Het werkterrein wordt afgesloten met hekken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland